Kärcher – SC 2 EasyFix

4.8/5 - (13 votes)

Kärcher – SC 2 EasyFix

Vaša cena* 124.00 €

arrow_forward Do obchodu Nakúpite v obchode Karcher.sk

* cena je informačná a nemusí sa zhodovať s cenou v eshope, kde sa produkt predáva. Aktuálnu cenu a dostupnosť nájdete na tejto stránke.
Popis produktu

Kompaktný a ľahký základný parný čistič SC 2 EasyFix ponúka 2-stupňovú reguláciu pary pre prispôsobenie intenzity pary povrchu a stupňu znečistenia. Pri dôkladnom používaní odstráni tento stroj 99,99 % všetkých bežných baktérií v domácnostiach na všetkých tvrdých podlahách – a to úplne bez chémie. Podlahová hubica EasyFix s flexibilným kĺbom zaručuje maximálnu ergonómiu a vďaka lamelovej technológii sa postará o perfektné výsledky čistenia. Pomocou pohodlného suchého zipsu sa dá utierka na podlahu z mikrovlákna jednoducho a rýchlo upevniť na podlahovú hubicu a odstrániť bez kontaktu so špinou. Pri správnom používaní rôznorodého príslušenstva hygienicky vyčistíte obkladačky, digestor, varnú dosku a dokonca aj malé zárezy. Obratom ruky spoľahlivo odstránite aj nepoddajné nečistoty.


Informácie o obchode
Karcher.sk

Kärcher je lídrom na svetovom trhu pre čistiacu techniku. Ponúka rad inovatívnych riešení. Čistiace stroje do domácnosti aj na profesionálne použitie. Vyberte si z našej ponuky. Špičkový výkon. Vynaliezavosť. Svetová kvalita. Inovatívne riešenia. Pozrieť obchod